IMAG0632

Torsdag 21.05.15

I dag producerede jeg test 2, 3 og 4 af fromager, bestående af hhv. limefromage m/ æggehvider, lakridsfromage med lakridspulver og vaniljefromage med lakridssirup. Test nummer 2 viste sig at have den perfekte konsistens, hvilket betyder at jeg fremover vil anvende æggehvider i alle fromagerne. Smagen var dog lidt for svag til at være helt optimal, hvorfor jeg vil genteste denne på senere tidspunkt for at optimere opskriften, selv om dette punkt kan løses ved det sædvanlige “smag til” steg i fremgangsmåde. Test nummer 3 og 4 blev ikke helt som planlagt, da jeg kom til at tilsætte lakridspulver inden de to portioner var uddelet, hvorfor test 4 blev vanilje/lakridspulver med lakridssirup. Test nummer 3 blev smagt til med lakridspulver, og fik en rigtig god smag, dog var konsistensen lidt for bld da jeg kun anvendte 4 blade husblas fremfor de 5 jeg ellers har testet med. Test nummer 4 blev desværre produceret for langsomt, og resultatet blev klumpet. Det har vist sig svært at arbejde med husblassen når den er smeltet for sig selv, og der ikke er en syrlig citrusjuice med. Til næste test, vil jeg lave en bedre version af test 4, hvor der kun er vanilje som smag i fromage, med lakridssirup rørt ind ala marmor-kage. Derudover blev der lavet arbejde med hjemmeside og med kalender for praktikken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*