IMAG0631

Onsdag 20.05.15

I dag startet jeg på udviklingen af fromager, med en limefromage som test 1. Denne blev produceret med inspiration fra fromage opskriften i Suhrs “Mad”, altså uden æggehvider. Dette viste sig at give en interessant, om ikke den helt ønskelige, konsistens og tekstur i det endelige produkt. Fromagen var som en flødeis i konsistensen, meget tyk, men cremet. Smagen var dog rigtig god, hvilket betyder at jeg til næste test blot vil tilsætte æggehvider, og holde smagen på samme niveau. Efter produktion af fromagen, har jeg arbejdet med data fra vores nudging projekt, da Bente forespurgte et dataark i samme format som hendes data fra de 4 indledende dage, hvor hun selv var ude i CS.
Dette er blevet udarbejdet, og lavet så oversigtligt som muligt, sådan at det kan anvendes til opsamlende infomøde med CS omkring resultaterne af vores projekt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*