Mandag 18.05.15

I dag havde vi møde med ergoterapeuterne, for at vurdere vores produkter så langt. Til dette møde producerede jeg en kartoffelsuppe hjemmefra, for at give dem et billede af, hvad jeg havde i tankerne til suppen uden mælkeprodukter. Denne suppe opvarmet jeg i køkkenet, men den skull stadig have en omgang mere, når vi ankom Skejby. Suppen viste sig at være for “trevlet”, altså at den ikke blev synket nemt nok, men blev ved med at sidde i esophagus. Dette kan skyldes, at jeg anvendte nye kartofler, derfor vil jeg forsøge at lave suppen igen med bagekartofler, for at se om dette kan hjælpe på synke-fornemmelsen.

Mine sorbeter blev godkændt, og ergoterapeuterne mente bestemt, at det skulle være dem med Coldline, da denne gav den bedste og mest hensigtsmæssige mundfølelse og synkning.

Herefter havde vi et hygge-møde med diætisten Jette, som vi har været i kontakt med i forbindelse med nudging-projektet på CS. Vi snakkede om vores produkter, om nudging og andet ernæringsmæssigt. Bagefter tog vi med til ernæringsrådsmødet på AUH, hvor Bente sidder som representant for centralkøkkenet. Rådet indeholder både diætister, læger, sygeplejersker og økonomaerm og de diskuterer og planlægger diverse ernæringsrelevante aktiviteter og foretagende. Blandt andet har de pt. gang i at planlægge en ernlringsdag, hvor de får besøg af en foredragsholder fra RUC, som vil fortælle om nudging. Derudover skal diverse ansatte på AUH fortælle om de ernæringsmæssige projekter de går og arbejder med. Mødet var spændende at være vidne til, og de har mange bolde i luften.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*