16

Tirsdag 16.06.15

Samler dokumenter til aflevering i Centralkøkkenet, dette er vigtig information til de sidste dele af implementering, og sikrer at de(n) der overtage opgaverne har den kundskab de har brug for til opgaverne. Forklarer baggrund for projektet, samt vigtige fokuspunkter til iscreme-produktion. Desuden mine tips til videre udvikling af fløde-isen, som gerne skal erstatte den nuværende type.
Ellers forberedes der til afslutningen, hvor vi skal fortælle de ansatte om vores praktikperiode og sige tak for os. Retter op i opskrifter, og får hjælp af Marie til at kikke dem igennem. Det viser sig at delen omkring vægt og portioner ikke er lavet helt rigtigt, men dette vil indsættes korrekt når produkterne kommer ud i produktionen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*