IMAG0636

Tirsdag 09.06.15

Test af iscreme i VIA køkkenet 08-11:45.

I dag producerede jeg en omgang af køkkenets (modificerede) opskrift på flødeis, samt en omgang af flødeis ved Duponts anbefalede opskrift. Dette for demonstartion af virkningen ved ismaskine også til flødeis. Dog ser jeg mulighed for videre testning af sukkerindehold og type, da isen var meget “varmt-spisende” og blød. Jeg tænker, at 60g dextrose og 20g sucrose kunne være løsningen, fremfor de 80g dextrose jeg testet. Isen lavet på Duponts opskrift blev som en industri-is oftest er, og kan sålædes erstatte den is de pt. indkøber udefra.

Herefter besøgte vi ergoterapeuterne på Skejby Sygehus, hvor vi fik deltage i hver vores spisesituation. Patienterne var meget glade for produkterne, og hende Susanne observerede spiste alt sit op. Ligeledes er ergoterpeuterne meget glade for produkterne, og vil gerne se dem sat ud i produktion. En meget god og lærerig oplevelse, det var fedt at se vores produkter i “virkeligheden”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*