IMAG0709

Mandag 08.06.15

Dagen i dag står på oprættelse af opskrifter i Aivo, samt forberedelse til og afholdelse af praktikbesøg ved Sara og Michael.

Vi spørger Marie om opfriskning af hvordan vi oprætter vores opskrifter, og går derefter i arbejde med vores respektive opskrifter. Jeg indfører to sorbeter og to fromager, da frugtsorbeter har samme basisopskrift, og det blot et puréen der skiftes ud ved variation. Indføring af opskrifterne er vigtig for at kunne prisvurdere disse, samt for at oprette dem i bestillingssystemet, hvilket vi vil gøre med Charlotte den 11/6. Disse aktiviteter er vigtige overvejelser når det kommer til implementering af nye produkter. Alle led der bliver påvirket af ændringerne skal indtænkes, og implementeringen skal gøres så smærtefri som muligt. Dette er ting jeg har overvejet meget ifht. sorbeterne, da nettop disse vil kræve indkøb af nyt maskineri og nye arbejdsgange i køkkenet.

Herefter tager jeg fromager op fra frost og udportionerer til smagning for Sara og Michael, samt nedfryser de resterende fromager i mindre portioner, sålædes at jeg kan tage disse med til spisetræning med Ergo tirsdag 9/6.

Praktikmødet gik rigtig fint, Michael fik smage på vores produkter, og vi snakkede om de ting, vi har arbejdet med herude, samt fik feedback omkring vore planer til eksamen. Der er flere ting, jeg skal have på plads til eksamen, især vil jeg have udarbejdet nogle modeller.  Derudover bekræftet besøget at vi har fået lavet meget.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*