model

Fredag 05.06.15

Denne dag afholdt jeg studiedag, hvor jeg la vægt på at færdigstille mit dokument omkring ismaskiner, samt at sætte de rigtige kilder på mit dokument om Cremodan Coldline. Derudover har jeg startet søgning efter diverse litteratur omkring iscreme, og holdt små brainstorms omkring hvordan jeg vil præsentere min praktikperiode ved eksaminationen. Jeg overvejer stærkt at anvende visuelle græb, da disse viste sig effektive ved modul 11 eksamen, og giver et godt overblik over de processer, der har indgået til eksamen. Derudover vil jeg gerne gøre brug af en SWOT-analyse når det kommer til de nye produkter, for at kvantificere hvad disse indebærer af styrker og svagheder for køkkenet. Det kunne måske laves en sammenligning af SWOT analyse på de “gamle” versioner af iscreme modsat de nye.. Jeg har flere idéer, og vil hænte materiale til at gå igang når jeg er på campus tirsdag 9/6.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*