IMAG0686

Torsdag 04.06.15

Denne dag havde vi vurderingsmøde nummer to med ergoterapeuterne, hvor jeg præsenterede mine fromager. Disse blev begge godtkendt, og alle tre ergoterapeuter var meget imponerede med smagen, så vel som konsistensen, på produkterne. Susanne presenterede de nye ændringeri gelékosten, og der blev diskuteret hvad den endelige gelétapas til terapikost/spisetræning burde indeholde.

Derudover har dagen gået til “kontorarbejde” med diverse arbejde til hjemmeside og studienets portefølje.

Vi også kikket på de forskellige forme for TSV kost køkkenet tilbyder, herunder purékost, gratinkost og blød kost. Det var flere pointer ved måltiderne vi undret os over. Blandt andet af purékosten udviste en grøvpuréet konsistens, fremfor den finpuréede vi ville forvente til denne målgruppe. Ved vores vurdering ville gratinkosten være bedre tilpasset denne målgruppe, de denne havde helt ensartede konsistenser, hvor puréen tit havde bider med anden konsistens. Herudover havde desserten til purékost hele jordbær i sig hvilket vi finder meget merkeligt, da dette slet ikke passer med beskrivelse for hvordan en purékost burde være. Her kunne chokolademoussen gratinkosten fik, være passende også for purékosten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*