IMAG0681

Tirsdag 02.06.15

Produktion af vanilje/lakrids fromage – forsøg på at ramme den helt rigtige konsistens ifht. gelatinen.

Vælger at lave en fromage med lakridspulver, da dette gør udportionering nemmere, når de små bæger skal anvendes. Fromagen er meget let, luftig og ensartet inden den kommer på køl, og der ser ikke ud til at gelatineklumper er blevet dannet. Jeg assisterer også Susanne med produktion af gele-kylling, og hun hjælper mig med fromagen. Herefter står den på kontorarbejde, hvor der arbejdes med hjemmesiden, sendes mail til VIA omkring lån af køkken, og laves to-do lister.

To-do / vigtige datoer:
Onsdag 3/6
Snak med Marie omkring at lægge opskrifter ind, sæt vores opskrifter ind, så Anette kan prisberegne.

Torsdag 4/6
Test af de nuværende forme for TSV-kost med Bente kl 08.
Test af fromage og gelé med Ergo Syd kl 10:30.

Fredag 5/6
Grundlovsdag, Susanne er ikke her. Vurderer at holde “hjemmekontor” og forberede mig til eksamen (litteratursøgning, plancher osv).

Mandag 8/6
Besøg af Michael og Sara kl 11. Der skal klargøres sorbet, fromage og gelékost. Disse skal anrettes og være klare.
Vi tænker også at fortælle om vores nudging-projekt her.

Tirsdag 9/6
Produktion af iscreme i VIA køkken 8-11:45.
Planlægning af møde med Ole Hoffman.

Onsdag 10/6
Møde med Charlotte kl 9:45-10:30.
Møde med Ole Hoffman omkring brug af Cremodan Coldline kl 10:30-12.

Torsdag 11/6
Møde med produktionsledere 09:30-10:30
Evaluering med Bente 10:30-12.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*