model

Fredag 05.06.15

Denne dag afholdt jeg studiedag, hvor jeg la vægt på at færdigstille mit dokument omkring ismaskiner, samt at sætte de rigtige kilder på mit dokument om Cremodan Coldline. Derudover har jeg startet søgning efter diverse litteratur omkring iscreme, og holdt små brainstorms omkring hvordan jeg vil præsentere min praktikperiode ved eksaminationen. Jeg overvejer stærkt at anvende visuelle græb, da disse viste sig effektive ved modul 11 eksamen, og giver et godt overblik over de processer, der har indgået til eksamen. Derudover vil jeg gerne gøre brug af en SWOT-analyse når det kommer til de nye produkter, for at kvantificere hvad disse indebærer af styrker og svagheder for køkkenet. Det kunne måske laves en sammenligning af SWOT analyse på de “gamle” versioner af iscreme modsat de nye.. Jeg har flere idéer, og vil hænte materiale til at gå igang når jeg er på campus tirsdag 9/6.

IMAG0686

Torsdag 04.06.15

Denne dag havde vi vurderingsmøde nummer to med ergoterapeuterne, hvor jeg præsenterede mine fromager. Disse blev begge godtkendt, og alle tre ergoterapeuter var meget imponerede med smagen, så vel som konsistensen, på produkterne. Susanne presenterede de nye ændringeri gelékosten, og der blev diskuteret hvad den endelige gelétapas til terapikost/spisetræning burde indeholde.

Derudover har dagen gået til “kontorarbejde” med diverse arbejde til hjemmeside og studienets portefølje.

Vi også kikket på de forskellige forme for TSV kost køkkenet tilbyder, herunder purékost, gratinkost og blød kost. Det var flere pointer ved måltiderne vi undret os over. Blandt andet af purékosten udviste en grøvpuréet konsistens, fremfor den finpuréede vi ville forvente til denne målgruppe. Ved vores vurdering ville gratinkosten være bedre tilpasset denne målgruppe, de denne havde helt ensartede konsistenser, hvor puréen tit havde bider med anden konsistens. Herudover havde desserten til purékost hele jordbær i sig hvilket vi finder meget merkeligt, da dette slet ikke passer med beskrivelse for hvordan en purékost burde være. Her kunne chokolademoussen gratinkosten fik, være passende også for purékosten.

IMAG0681

Tirsdag 02.06.15

Produktion af vanilje/lakrids fromage – forsøg på at ramme den helt rigtige konsistens ifht. gelatinen.

Vælger at lave en fromage med lakridspulver, da dette gør udportionering nemmere, når de små bæger skal anvendes. Fromagen er meget let, luftig og ensartet inden den kommer på køl, og der ser ikke ud til at gelatineklumper er blevet dannet. Jeg assisterer også Susanne med produktion af gele-kylling, og hun hjælper mig med fromagen. Herefter står den på kontorarbejde, hvor der arbejdes med hjemmesiden, sendes mail til VIA omkring lån af køkken, og laves to-do lister.

To-do / vigtige datoer:
Onsdag 3/6
Snak med Marie omkring at lægge opskrifter ind, sæt vores opskrifter ind, så Anette kan prisberegne.

Torsdag 4/6
Test af de nuværende forme for TSV-kost med Bente kl 08.
Test af fromage og gelé med Ergo Syd kl 10:30.

Fredag 5/6
Grundlovsdag, Susanne er ikke her. Vurderer at holde “hjemmekontor” og forberede mig til eksamen (litteratursøgning, plancher osv).

Mandag 8/6
Besøg af Michael og Sara kl 11. Der skal klargøres sorbet, fromage og gelékost. Disse skal anrettes og være klare.
Vi tænker også at fortælle om vores nudging-projekt her.

Tirsdag 9/6
Produktion af iscreme i VIA køkken 8-11:45.
Planlægning af møde med Ole Hoffman.

Onsdag 10/6
Møde med Charlotte kl 9:45-10:30.
Møde med Ole Hoffman omkring brug af Cremodan Coldline kl 10:30-12.

Torsdag 11/6
Møde med produktionsledere 09:30-10:30
Evaluering med Bente 10:30-12.